Hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
Valitettavasti emme löytäneet sinulle tarpeeksi edullista lainatarjousta.

Mutta ei hätää, voit hakea lainaa muista lainapalveluista. Listasimme alle suosittuja lainantarjoajia, joilta voit pyytää ilmaiset lainatarjoukset.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Suosittelemme
  • Yhdistelylainaa
  • Alin ikäraja
  • Paras arvosana
18 vuotta%4 kuukauttachecked €checkedyearschecked €https://track.adtraction.com/t/t?a=1183597806&as=1049061713&t=2&tk=1checked
20 vuotta%1 - 18 vuottachecked €checkedyearschecked €https://track.adtraction.com/t/t?a=1048146716&as=1049061713&t=2&tk=1checked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainankilpailuttaja.fi/lainahakemus/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.helppolaina.fichecked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://rahoitu.fi/application?pubid=5906checked
Näytä lisää tuloksia

Tiesithän että voit säästää satoja euroja kuukaudessa vaihtamalla koko perheen puhelinliittymät edullisempaan?

Nappaa netin halvin liittymätarjous palvelusta: Liittymätarjous.fi
Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?

Valitettavasti netistä on lähes mahdotonta saada lainaa netistä ilman luottotietoja.

Jokainen palvelussamme oleva lainantarjoaja on asettanut yhdeksi ehdoksi lainoilleen sen, että hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot.

Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina automaattisesti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja jos hakijalla havaitaan maksuhäiriömerkintä, hylätään hakemus välittömästi.

Emme koskaan suosittele lainan hakemista, jos edellisten maksujen kanssa on ongelmia.

Netissä toimii tällä hetkellä muutama lainantarjoaja, jotka mainostavat antavansa lainaa luottotiedottomille hakijoille. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä lainalle täytää aina olla takaaja, jolla on puhtaat luottotiedot.

Tällöin laina maksetaan hakijan tilille, mutta takaaja kuitenkin on lähes yksin vastuussa haetusta lainasta. Emme suosittele näitä lainapalveluita kenellekkään.

Muista kilpailuttaa kaikki hankinnat

On selvää että lainojen kilpailuttaminen palveluissa kuten VarmaLaina.fi, auttaa säästämään rahaa lainojen kuluissa ja koroissa.

Sama pätee kuitenkin myös kaikkiin muihin hankintoihin.

Sähkö- ja puhelinliittymät on voinut kilpailuttaa netissä jo monen vuoden ajan ja tuntuu että niitä myös kilpailutetaan todella paljon.

Nykyään netin kautta voi hankkia periaatteessa kaiken mahdollisen. Nykyään voi ostaa jopa ammattikäyttöön soveltuvat työkalut netistä suoraan kotiovelle toimitettuna.

Näissäkin kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja vertailla tuotteiden hintoja, sillä yleensä eri verkkokaupoilla on omat hintansa ja pienellä hintavertailulla löydät varmasti sen halvimman työkalukaupan.