Hienoa, olet päättänyt kilpailuttaa lainasi

Täytä lainahakemus niin kilpailutamme lainasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka voi hakea lainaa kauttanne?

Hakijan tulee täyttää vähintään seuraavat vaatimukset lainan saamiseksi:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Puhtaat luottotiedot
  • Riittävä maksukyky
  • Suomalainen pankkitili

Tämän lisäksi lainantarjoajilla voi olla erilaisia kriteereitä hakijoille. Jotkin lainantarjoajavat voivat vaatia esimerkiksi korkeampaa ikää hakijalta.

Täytä lainahakemus, niin näet nopeasti millaisia lainatarjouksia saisit.

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Lainasummat ovat 100-60.000 euroa.

Suuremmissa summissa jotkin lainantarjoajat voivat vaatia yhteishakijaa.

Myös hakijan maksukyky vaikuttaa suuresti siihen, kuinka suuren lainan hän voi saada.

Kuinka pitkä maksuaika lainalla on?

Maksuajaksi tarjotaan 1-20 vuotta.

Mitä suurempi lainasumma, niin sitä pidemmän maksuajan sille voidaan myöntää.

Pidempi maksuaika myös mahdollistaa sen, ettei kuukausierät kasva liian suuriksi isommissakaan lainasummissa.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Vain kilpailuttamalla lainasi voit löytää mahdollisimman edullisen lainan ja saat selvän kokonaiskuvan tämän hetkisten lainojen hinnoittelusta.

Jos laina jätetään kilpailuttamalla ja otetaan se heti ensimmäiseltä lainantarjoajalta, joka sitä tarjoaa, on suuri mahdollisuus että maksaa lainastaan turhan korkeita kuluja ja korkoja.

Lainan kilpailuttaminen palvelumme kautta on täysin ilmaista, eikä sinun tarvitse täyttää kuin yksi hakemus ja me hoidamme loput.

Jos täytän hakemuksen, pitääkö minun ottaa lainaa?

Ei pidä.

Lainatarjousten pyytäminen on täysin riskitöntä, sillä se ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Tarjoukset saatuasi voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja vasta sen jälkeen päättää, otatko lainan vai et.

Tarvitsenko vakuuksia lainalle?

Et tarvitse.

Kaikki palvelumme kautta haetut lainat myönnetään täysin ilman vakuuksia ja takaajia.

Hakijalla tulee kuitenkin olla riittävän hyvä takaisinmaksukyky.

Maksaako teidän palvelun käyttäminen?

Ei maksa.

Palvelumme on kuluttajille täysin maksuton, eikä mitään kuluja kerry, ellei hakija allekirjoita jotain saamistaan lainatarjouksista.

Voinko yhdistää lainoja kauttanne?

Kyllä voit.

Mikäli sinulle on kertynyt useita pieniä lainoja, voit kilpailuttaa kauttamme yhdistelylainan, jolla pääset eroon useista korkeakorkoisista lainoista.

Palautteita asiakkailtamme

Jussi – Hyvinkää

Suosittelen todella Käyttölainat.fi palvelua. Sain nopeasti nähtäville useita lainatarjouksia, joista valitsinkin edullisimman. Erittäin helppoa ja kätevää.

Sirpa – Oulu

Vähän olen ollut epävarma tälläisten palveluiden kanssa, mutta nyt kerran kokeiltuani täytyy sanoa että toimi erittäin hyvin.

Anni – Helsinki

Sain erittäin kätevästi yhdistettyä useampia pienempiä lainoja, kun kilpailutin yhdistelylainan Käyttölainat-palvelun avulla. Nyt minulle on yksi selvästi halvempi laina monen pienen lainan tilalla.

Esko – Vaasa

Sain useamman tarjouksen mitä edes odotin. Hetken vertailtuani löysin sopivan lainan joka sopi parhaiten omaan tarpeeseen. Suosittelen.

Vertaa lainoja niin säästät lainan kuluissa

Lainavertailu ja lainojen kilpailuttaminen on helpoin tapa säästää rahaa lainan kuluissa ja koroissa.

Yhteistyökumppanimme (Vertaalainaa.fi & Varmalaina.fi) tekemän kyselyn mukaan 90% kuluttajista vertailee hintoja eri tuotteita ja palveluita hankkiessaan.

Lainojen osalla tämä vastaava luku oli kuitenkin merkittävästi pienempi, vaikka lainavertailun avulla saatu säästö voi olla jopa kymmenkertainen.

Mistä tämä sitten johtuu? Onko kyse siitä että kuluttajat eivät tiedä kuinka helppoa lainojen vertailu nykyään on, vai onko kyseessä vain se että kiireessä lainavertailu unohtuu.

Oli asia niin tai näin, me kannustamme kaikki Suomen kansalaisia kilpailuttamaan omat lainansa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, sillä se voi antaa suuren säästön lainan kuluihin.

Myös otetut lainan, eli niin sanotut vanhat lainat kannattaa kilpailuttaa aina säännöllisin väliajoin.

Lainaa netistä aina 60 000 € asti

Olemme tehneet lainan hakemisesta netin kautta helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Enää sinunkaan ei tarvitse käyttää tunteja siihen, että kilpailuttaisit useita pankkeja ja muita luotonantajia. Nyt riittää kun täytät yhden ainoan hakemuksen meidän palvelussamme ja me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lopputuloksena sinä saat aina* useita lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan toisiinsa. Hae lainaa netistä juuri sen verran kuin todella tarvitset. Lainasumman voit valita 100 euron tarkkuudella summille 100 – 60 000 euroa.

*Lainatarjoukset voidaan toimittaa vain luottokelposille hakijoille. Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen ja hänellä on oltava oma henkilökohtainen puhelinliittymä. Voit vertailla puhelinliittymiä maksuttomassa VertaaLiittymät.fi palvelussa.

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin ja valita niistä tarpeeseesi sopivimman. Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Lainaa netistä 100 - 60.000 euroa
Logo