Lainalaskuri - Laske sopiva lainan määrä

Pyytämällä lainatarjoukset saat selville lainojen lopulliset hinnat

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Pankit ja muut luotonantajat

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Kilpailutamme lainasi

Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

 

Lainalaskuri laskee lainan kuukausierät ja kokonaiskustannukset

Lainalaskurin tarjoaa: Lainalaskuri.fi

Alla olevalla lainalaskurilla voit tallentaa maksusuunnitelmasi PDF-muodossa

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

 

Laske sinulle sopiva laina lainalaskurilla

Lainalaskuri auttaa merkittävästi, kun lähdetään suunnittelemaan lainan hakemista netistä.

Lainalaskurin avulla voit helposti vertailla kuukausierän suuruutta eri lainasummilla ja maksuajoilla ja hakea lainaa netistä aina 60 000 € asti.

Jos olet harkitsemassa esimerkiksi 10 000 euron suuruista autolainaa, voisi autolainalaskuri olla juuri oikea laskuri sinulle.

Lainalaskuri laskee suuntaa antavan kuukausierän lainallesi. Voi kokeilla muuttaa lainamäärää, maksuaikaa ja korkoprosenttia.

Muista että tämä lainalaskuri antaa vain suuntaa antavan arvion lainan kuluista ja koroista.

Jos haluat tietää millä korolla voisit lainaa tai jopa suurempaa kulutusluottoa saada, suosittelemme että pyydät lainatarjoukset kotimaisesta Vertaalainaa.fi palvelusta.

Jos olet kilpailuttanut lainasi, voisi nyt olla sopiva aika kilpailuttaa myös puhelinliittymä uudelleen.

Liittymätarjous.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa kaikkien operaattoreiden puhelinliittymät tuossa tuokiossa. Katso tämän hetken paras liittymätarjous palvelusta liittymätarjous.fi.

 

Lainan korko

Lainan korko esitetään pankkien ja muiden lainapalveluiden sivustoilla lainan nimelliskorkona. Lainan kuluissa saatetaan ilmoittaa esimerkiksi että lainan nimelliskorko on 10 %, lisäksi lainaan tulee 50 euron perustamismaksu ja 8 euron kuukausimaksu. Tämä on varsin tyypillinen tapa ilmoittaa lainan kulut kuluttajalle, eikä näiden tietojen perusteella lainojen vertailu ole kovin helppoa. Tämä johtuu siitä syystä että edellä olevassa esimerkissä ei ilmoiteta lainan todellista vuosikorkoa, vaan pelkkä nimelliskorko.

Lainojen vertailu pelkän nimelliskoron avulla on täysin mahdotonta ilman asiallista lainalaskuria. Lainalaskurin avulla voit laskea nopeasti lainan todellisen vuosikoron ja sen vertaaminen muiden lainatarjousten todellisiin vuosikorkoihin on helppoa. Kun vertaat lainoja, muista aina se että mitä pienempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä edullisemmasta lainasta on silloin kyse.

 

Lähteet ja infoa: