Lainapalvelut

Tutustu Suomen suosituimpiin pankkeihin ja muihin lainapalveluihin.

Voit kilpailuttaa valitsemasi lainapalvelun helposti kauttamme.

VertaaLainaa.fi on kotimainen ja täysin maksuton palvelu lainojen kilpailuttamiseen. VertaaLainaa.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella pankit, kuten: Aktia, POP Pankki, Nordax Bank, Bank Norwegian, Resurs Bank, Bigbank, Svea Bank, Instabank, Lea Bank ja Komplett Bank + monta muuta rahalaitosta. Lainan korko on alkaen 4 % ja lainaa voi hakea ilman vakuuksia. VertaaLainaa.fi palvelun ikäraja on 18 vuotta ja siellä voi kilpailuttaa lainoja aina 60.000 euroon asti, maksuajan ollessa 1-15 vuotta.  

VarmaLaina.fi palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja sieltä voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 20 vuotta. VarmaLaina.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa pikavipin, joustoluoton, kulutusluoton, yhdistelylainan ja pankkilainan. VarmaLainan kautta haettujen lainojen korko on alkaen 4,19 %, eikä lainoihin vaadita mitään vakuuksia tai takaajia. Jätettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen välittömästi. VarmaLaina.fi kilpailuttaa yli 30 lainapalvelua, joista suurin osa on pankkeja.

HelppoLaina.fi esittelee netin parhaat lainapalvelut yhdellä sivulla. Voit tutustua rauhassa luotettaviin luotonmyöntäjiin ja päättää vasta sitten, mistä haluat lainaa hakea. HelppoLainan kautta voit hakea lainaa 500 - 70.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 20 vuotta.

LainojenYhdistäminen.com on nimensä mukaan lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu. LainojenYhdistäminen.com palvelussa voit tutustua rauhassa Suomen tunnetuimpiin ja luotettaviin lainapalveluihin, joiden kautta voi hakea yhdistelylainaa. Palvelun kautta voi yhdistää vakuudettomia lainoja jopa 70.000 euroon asti.

LainanKilpailuttaja.fi on maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Palvelussa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja summille 1000 - 60 000 euroa. Kun pyydät lainatarjoukset LainanKilpailuttaja.fi palvelusta, lainahakemuksesi kilpailutetaan noin 25 eri pankilla ja rahalaitoksella. Lainapäätöksen saat yleensä heti ja ensimmäiset lainatarjoukset noin kahden minuutin kuluessa.

Ikäraja on 20 vuotta. Hae edullista ja varmaa lainaa 2000 - 60.000 euroa. Maksuaika on 1 - 15 vuotta. FiksuRahoitus kilpailuttaa lainasi usealla eri pankilla. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Voit kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen. Voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi lainaksi. FiksuRahoitus.fi on fiksun ihmisen lainapalvelu. Pyydä maksuton lainatarjous vaikka heti. Esimerkki FiksuRahoituksen välittämästä lainasta: Lainaa 5000 euroa, Maksuaika 4 vuotta, Kuukausierä 128 euroa, Korkokulut laina-aikana 1144 euroa, Todellinen vuosikorko 10,47 %. FiksuRahoitus.fi on fiksumpi tapa hoitaa raha-asioita. Jätä yksi maksuton lainahakemus, ja saat pian lukuisia lainatarjouksia vertailtavaksesi.

LeijonaLaina on lainojen vertailemiseen ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka avulla tavoittaa yhdellä hakemuksella useita luotonmyöntäjiä. Leijonalaina kilpailuttaa lainat asiakkaiden puolesta noin 30 eri pankin ja rahalaitoksen kesken. Leijonalainan kautta voit hakea vakuudetonta laina summille 1000 - 60 000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta.

Fiksulainan ikäraja on 18 vuotta ja sieltä voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 20 vuotta. FiksuLaina.fi on kotimainen palvelu jossa voi kilpailuttaa lainan maksutta yli 30 eri lainapalvelun kesken. FiksuLainan kautta tavoitat yhdellä hakemuksella esimerkiksi norjan pankit: Lea Bank, Instabank, Bank Norwegian ja Komplett Bank. Tämän lisäksi lainahakemus kilpailutetaan monella muulla kotimaisella pankilla. Lue lisää ja pyydä omat lainatarjoukset!

Lainalaskuri on maksuton palvelu, jossa voit laskea miten lainan korko vaikuttaa lainan kuluihin. Lainalaskuri palvelussa voit myös kilpailuttaa useita pankkeja ja rahalaitoksia täysin maksuttomalla hakemuksella. Tutustu kotimaiseen lainalaskuri palveluun ja kilpailuta oma lainasi jo tänään.

Omalaina on TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Omalainan kautta tavoitat yhdellä hakemuksella ainakin seuraavat pankit: Aktia, POP Pankki, Nordax Bank, Bank Norwegian, Resurs bank, Bigbank, Svea, Instabank, Komplett Bank, Lea Bank ja TF Bank. Näiden lisäksi lainahakemukset kilpailutetaan monella pienemmällä rahalaitoksella. Pyydä omat lainatarjoukset ja aloita lainavertailu jo tänään.

Ikäraja on 20 vuotta. Hae lainaa 1000 - 60.000 euroa. Maksuaika on 1 - 15 vuotta. Jätä yksi hakemus, saat parhaat lainatarjoukset sähköpostiisi. Palvelun käyttö on sinulle 100% maksuton. Saat lainatarjouksia usealta eri pankilta. Yli 20 vuoden kokemus luotettavia päätöksiä. Vakuudeton laina. Yhdellä hakemuksella tavoitat noin 25 eri pankkia ja luotonmyöntäjää. Parhaat rahoitusratkaisut löydät FreedomRahoitukselta. Esimerkkilaina: Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %. Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti

POP Pankki on tuttu kotimainen pankki joka myöntää pankkilainaa myös verkossa. POP Pankin ikäraja on 18 vuotta ja sieltä voi hakea pankkilainaa 20.000 euroon asti, maksuajan ollessa 1-10 vuotta. POP Pankin lainatuote on kulutusluotto ja pankkilaina, joita voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia. POP Pankista voi myös hakea lainaa muiden lainojen yhdistämiseen. POP Pankki antaa lainapäätöksen verkossa välittömästi lainahakemuksen jättämisen jälkeen.

Rahoitu on Suomalainen lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa hakijalle lainan useiden pankkien välillä. Hakemalla lainaa Rahoitu.fi palvelun kautta varmistat, että saat lainaa takuuvarmasti edullisesti, turvallisesti ja nopeasti. Heidän palvelu ei maksa lainanhakijalle mitään eikä lainahakemuksen jättäminen sido hakijaa vielä mihinkään. Hae lainaa netistä jopa 60.000 euroon asti, 1 - 15 vuoden maksuajalla.

Rahalaitos on täysin suomalainen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen yhdestä paikasta kilpailukykyisimmät lainatuotteet. Rahalaitos neuvottelee lainaratkaisun asiakkaan puolesta, olipa kyse sitten pienemmästä tai suuremmasta lainan tarpeesta. Rahalaitos pyrkii löytämään asiakkaalle sopivimman lainatuotteen ja ovat koonneet saman katon alle useita eri lainatarjoajia. Näin he voivat tarjota sekä erinomaisen lainansaantimahdollisuuden että kilpailukykyisen koron.

Zmarta on netin monipuolisimpia lainapalveluita. Heidän kauttaan voit hakea uuttaa lainaa netistä, kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen tai hakea yhdistelylainaa. Zmarta auttaa Sinua löytämään lainamarkkinoiden edullisimman lainan 1000 - 60.000 euron väliltä. Zmartan avulla lainojen yhdistäminen ja kilpailuttaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Nyt voit kilpailuttaa vanhat kulutusluottosi ja pienlainasi uudelleen ja säästää selvää rahaa.

Axolaina on tuttu palvelu Suomen lainamarkkinoilla. Nyt lainan kilpailuttaminen ja edullisen lainan saaminen on entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Myös vanhojen lainojen yhdistäminen uuteen ja edullisempaan, onnistuu nyt helpommin kuin aikaisemmin, lainojen yhdistämisestä puhumattakaan. Minkälainen palvelu Axolaina sitten on? Lyhyesti sanottuna, Axolaina etsii ja kilpailuttaa asiakkailleen sopivan lainan usealla eri pankilla. Lainanhakija saa siis yhdellä hakemuksella lainatarjouksia usealta eri pankilta. Palvelu on lainanhakijalle täysin maksuton, voit siis huoletta tarkistaa kuinka edullista lainaa voisit saada, jos annat Axolainan kilpailuttaa sen puolestasi.

Ikäraja: 23 vuotta. Lainasummat: 100 - 60.000 euroa. Maksuaika: 1 - 15 vuotta. Lainatuote: Pankkilaina / Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: Alkaen 6,99 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Lainaa voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätös saman päivän aikana. Miten lainatarjous hyväksytään: Lainasopimuksen allekirjoittamisen voi hoitaa pankkitunnuksilla. Muuta: Suosittu lainantarjoaja. Nettipankin avulla onnistuu myös lainojen yhdistäminen.  Esimerkki lainasta: Lainasumma 10.000 euroa, Maksuaika 2 vuotta, Kk-erä 483,50 €/kk. Lainan kokonaiskulut 11 604 €. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 15,89 %. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu vaivattomasti verkossa. 

Ikäraja: 18 vuotta. Lainasummat: Lainaa heti 100 - 60.000 euroa. Maksuaika: 1 - 20 vuotta. Lainatuote: Pikavippi / Joustoluotto / Kulutusluotto / Pankkilaina. Lainan nimelliskorko: Alkaen 4,19 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Hakija ei tarvitse lainaa varten takuuta tai vakuuksia. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätöksen saa nopeasti. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: VarmaLaina.fi on aidosti edullinen ja siksi niin suosittu. Esimerkki lainasta: Lainaa 10.000 euroa, Maksuaika 5 vuotta, Kuukausierä 193,71 euroa, Maksat takaisin 11.623 euroa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Yhdistä lainat yhteen edullisempaan ja selkeämpään kokonaisuuteen.

Ikäraja: 21 vuotta. Lainasummat: 10 - 4000 euroa. Maksuaika: 3 - 54 kuukautta. Lainatuote: jatkuva joustoluotto. Luoton nostopalkkio: 0 % Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Ferratumin joustoluottoon ei vaadita vakuuksia/takausta. Koska lainahakemuksen voi täyttää: Hakemus on avoinna 24/7. Koska voin nostaa lainaa: Ensimmäinen nosto tulee tehdä klo 7 - 23 välisenä aikana. Seuraavat nostot milloin vain. Muuta: Joustoluoton kulut kertyvät vain nostetusta lainasta. Esimerkki lainasta: Asiakas nostaa luottoa kerralla 4000 euroa, lainan takaisinmaksuaika 12 kuukautta, näin ollen lainan kokonaiskustannukset ovat 4576,59 euroa. Tilinhoitomaksu 12 euroa kuukausi. nimellinen vuosikorko 19,97 % ja lainan todellinen vuosikorko 29,79 %. Suosittu joustoluotto!

Suosittelemme!

Ikäraja: 23 vuotta. Lainasummat: 1000 - 50.000 euroa. Maksuaika: 1 - 12 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto / Pankkilaina. Lainan nimelliskorko: Lainan korko on alkaen 7,59 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Hakija ei tarvitse henkilötakausta tai vakuuksia lainalle. Lainojen yhdistäminen: Voit yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi pankkilainaksi. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Rahojen siirto tapahtuu välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Muuta: Etuina lisäksi lainan korotus sekä maksuvakuutus. Esimerkki lainasta: Lainaa 10.000 €, Maksuaika 11 vuotta, Kuukausierä 622 €/kk, Nimelliskorko alkaen 7,59 %, Todellinen vuosikorko 10,24 %. Kilpailuta laina kauttamme Resurs Bankilla, sekä 30+ muulla pankilla ja lainantarjoajalla.

Ikäraja: 23 vuotta. Lainasummat: 1000 - 60.000 euroa. Maksuaika: 1 - 15 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto / Pankkilaina. Lainan nimelliskorko: Lainan korko on 8,90 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Ei vaadita laisinkaan. Lainojen yhdistäminen: Voit yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahat siirtyy heti tilille. Muuta: Kun täytät lainahakemuksen palvelussamme, se kilpailutetaan puolestasi Nordax Bankilla ja 30+ muulla pankilla. Esimerkki lainasta: Lainaa 10.000 €, Maksuaika 9 vuotta, Kuukausierä 142 €/kk, Nimelliskorko 8,90 %, Todellinen vuosikorko 10,73 %. Kilpailuta laina Nordax Bankilla sekä 30+ lainantarjoajalla.

Ikäraja: 24 vuotta. Lainasummat: 2000 - 50.000 euroa. Maksuaika: 1 - 15 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto Lainan nimelliskorko: Lainan korko on alkaen 7,90 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Avida Finans lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Lainojen yhdistäminen: Avida Finans palvelussa voit yhdistää myös lainat. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Muuta: Kun täytät lainahakemuksen palvelussamme, se kilpailutetaan puolestasi Avida Finans sekä 30+ muulla pankilla. Esimerkki lainasta: Lainasumman ollessa 12 000€, 12,90% nimelliskorolla ja 11 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 13,25% ja kuukausieräksi 167,76€. Kilpailuta Avida laina sekä 30+ lainantarjoajaa.

Ikäraja: 22 vuotta. Lainasummat: 1000 - 25.000 euroa. Maksuaika: Maksuaika lainaa yksin haettaessa on 6 - 72 kuukautta. Lainatuote: Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: Lainan nimelliskorko on alkaen 5,9 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Suurempaan lainasummaan vaaditaan. Lainojen yhdistäminen: Lainojen yhdistäminen on mahdollista aina 50.000 euroon asti. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Lainapäätöksen saat välittömästi, rahat tilille kun lainansaaja on allekirjoittanut lainasopimuksen. Muuta: Yhteishakijan kanssa voit hakea lainaa aina 50.000 euroon saakka. Esimerkki lainasta: Kun lainasumma on 9 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 198,89 €. Sopimusmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 12,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 12,4 %. Takaisinmaksettava summa 11 933,40 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään 25,3 %. Jätä lainahakemus meidän palvelussamme, niin me kilpailutamme sen Bigbankilla ja 30+ muulla pankilla ja luotonantajalla.

Ikäraja: 20 vuotta. Lainasummat: 500 - 20.000 euroa. Maksuaika: 2 - 7 vuotta. Lainatuote: Vertaislaina Lainan nimelliskorko: Lainan korko alkaen 5 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Ei vaadita laisinkaan. Lainojen yhdistäminen: Voit yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahat siirtyy heti tilille. Muuta: Vertaislainapalvelu on inhimillinen ja reilu tapa lainata. Esimerkki lainasta: Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62 %. Lainaa talouteesi sopivalla maksuajalla ja korolla. 

Ikäraja: 21 vuotta. Lainasummat: 500 - 10.000 euroa. Maksuaika: 3 - 60 kuukautta. Lainatuote: Kulutusluotto Lainan nimelliskorko: Lainan korko on alkaen 4,9 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Laina on vakuudeton. Koska lainahakemus on avoinna: Ilmainen lainahakemus avoinna vuorokauden jokaisena tuntina. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Uusi teknologia mahdollistaa lainan nopeasti ja helposti. Muuta: Jätä palveluun yksi hakemus, saat useamman lainatarjouksen vertailuun. Esimerkki lainasta: 4 750 € laina 5 vuodeksi maksaa 104,42 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 19,88 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 6 415,33 €, joka sisältää 1 166,13 € korkomaksuja ja 349,2 euron vuosittaisen hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 150 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin. Täytä lainahakemus palvelussamme, niin me kilpailutamme sen puolestasi Bondoralla ja 30+ muulla pankilla ja luotonantajalla.

Ikäraja: 24 vuotta. Lainasummat: 2000 - 40.000 euroa. Maksuaika: 2 - 15 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: Lainan nimelliskorko on alkaen 4,19 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Ei vaadita takausta tai vakuuksia. Lainojen yhdistäminen: On mahdollista. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Lainapäätöksen saat välittömästi, rahat tilille kun lainansaaja on allekirjoittanut lainasopimuksen. Muuta: Joustava takaisinmaksuaika. Mahdollisuus lyhennysvapaaseen. Esimerkki lainasta: Lainan nimelliskorko on väliltä 4,19 % -20 %. Lainan muut kulut ovat 0 – 150 euroa vuodessa. Kilpailuta laina Kaarnalla sekä 30+ muulla lainantarjoajalla.

Ikäraja: 20 vuotta. Lainasummat: 4000 - 10.000 euroa. Maksuaika: 3 - 7 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: Lainan korko max. 19,90 % Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Kyseessä on vakuudeton laina. Koska lainaa voi hakea: 24/7 Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Rahat siirtyvät tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen. Muuta: Kilpailukykyiset korot ja kulut. Esimerkki lainasta: Vuotuinen nimelliskorko 19,90%, tilinhoitomaksu: 11 €/kk. Todellinen vuosikorko: 24,00-28,33 %. Esimerkkilaina: kokonaiskustannus 4000 € 36 kuukauden luotolle ovat 5740,22 €. Hae vakuudeton kulutusluotto avuksi arjen menoihin.

Ikäraja: 20 vuotta. Lainasummat: 500 - 20.000 euroa. Maksuaika: 2 - 10 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: Lainan korko on alkaen 4,19 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Koska voin hakea lainaa: Milloin vain, lainahakemus on avoinna aina. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Rahojen siirto tapahtuu nopeasti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Muuta: Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään. Esimerkki lainasta: Lainan nimelliskorko on väliltä 4,19 % -20 %. Lainan muut kulut ovat 0 – 150 euroa vuodessa.   Kilpailuta Lainaamo kauttamme, niin saat lainatarjouksen Lainaamolta ja 30+ muulta pankilta ja luotonantajalta.  

Ikäraja: 22 vuotta. Lainasummat: 2000 - 10.000 euroa. Maksuaika: 2 - 6 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto Lainan nimelliskorko: max. 19,90 % Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Lainan saa ilman vakuuksia tai henkilötakausta. Lainojen yhdistäminen: Voit yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainakokonaisuudeksi. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Rahojen siirto tapahtuu välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Muuta: Lainan kilpailuttaminen usean lainantarjoajan välillä on maksutonta Esimerkki lainasta: 2 000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,6 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 12 kuukaudessa 191,25 €:n kuukausierissä. Kilpailuta laina GF Money lainapalvelussa sekä 30+ lainantarjoajalla.

Ikäraja: 18 vuotta. Lainasummat: 1000 - 2000 euroa. Maksuaika: 3 - 33 kuukautta. Lainatuote: Joustoluotto. Lainan nimelliskorko: max. 19,9 % Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Joustoluotto on vakuudeton laina. Lyhennysvapaat: Kokonaan maksuvapaan kuukauden voit pitää kuuden kuukauden välein. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Rahat siirtyvät tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen. Muuta: Kun täytät lainahakemuksen palvelussamme, se kilpailutetaan puolestasi Saldolla ja 30+ muulla pankila. Esimerkki lainasta: Takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Kilpailuta laina - saat lainatarjouksen Saldo.com palvelusta ja 30+ muulta pankilta ja luotonantajalta.

Ikäraja: 22 vuotta. Lainasummat: 500 - 8000 euroa. Maksuaika: 1 - 8 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: Alkaen 4,19 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Ei vaadita. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätöksen saa välittömästi. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: Erinomainen ja edullinen vaihtoehto myös pienelle lainan tarpeelle. Esimerkki lainasta: Takaisinmaksuaika 1-8 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 16,80% yli 6000 euron ja 19,80% 500 – 6000 euron lainoille. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16% – 21,70%. Luottopäätöksen saat heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.  

Lainaa yritykselle 2000 - 250 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika jopa 2 vuotta. Hakemuksen käsittely on nopeaa ilman paperitöitä. Yrityslainahakemuksen yrittäjä voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa. Yrittäjän ei tarvitse varata aikaa pankkikonttoriin. Hakemuksen käsittely tapahtuu noin yhden työpäivän aikana. Yrityslainan saa käyttää moneen eri tarkoitukseen yrityksen toiminnassa

Saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta. Hae lainaa 500 - 60.000 euroa. Ikäraja on 20 vuotta. Maksuaika on 1 - 18 vuotta. Kilpailuta vanha lainasi uudelleen. Hae uusi edullinen laina. Yhdistä lainat selkeämpään kokonaisuuteen. Palvelun käyttö on sinulle ilmainen! Pyydä ilmaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Esimerkkilaina: Lainaa 10.000 €, Maksuaika 5 v, Maksat takaisin 12.720 €, Todellinen vuosikorko 10,37 %. Nimellinen vuosikorko väliltä 4,5 - 20 %

Tuttu pankki!

Ikäraja: 23 vuotta. Lainasummat: 1000 - 50.000 euroa. Maksuaika: Ei kiinteää maksuaikaa - Voit maksaa takaisin milloin vain. Lainatuote: Joustoluotto. Lainan nimelliskorko: Lainan nimelliskorko on alkaen 4,9 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Ei vaadita. Komplett Bank joustoluotto on täysin vakuudeton laina. Lainojen yhdistäminen: Lainojen yhdistäminen on mahdollista aina 50.000 euroon asti. Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Lainapäätöksen saat välittömästi. Hyväksytyt lainat maksetaan asiakkaan tilille heti kun lainasopimus on allekirjoitettu. Muuta: Kun täytät lainahakemuksen palvelussamme, se kilpailutetaan puolestasi Komplett Bank pankilla ja 30+ muulla pankilla. Esimerkki lainasta: Lainaa 10.000 €, Maksuaika 5 vuotta, Kuukausierä 235 €/kk, Nimelliskorko 12,60 %, Todellinen vuosikorko 15,33 %, Avausmaksu 45 euroa, Tilinhoitopalkkio 8 €/kk, Maksat takaisin yhteensä 14.070 €. Ei määriteltyä laina-aikaa - voit maksaa takaisin milloin vain.

Suosittelemme!

Ikäraja: 23 vuotta. Lainasummat: 500 - 25.000 euroa. Maksuaika: 3 - 15 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto / Pankkilaina / Yhdistelylaina. Lainan nimelliskorko: Alkaen 7,99 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Takaus tai vakuus ei ole pakollinen. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätöksen saa nopeasti. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: Käytä myönnetty laina parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat. Esimerkki lainasta: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa. Pyydä maksuton lainatarjous, niin saat hetkessä selville kuinka edullista lainaa voit saada.

Suosittelemme!

Ikäraja: 20 vuotta. Lainasummat: 2000 - 25.000 euroa. Maksuaika: 2 - 18 vuotta. Lainatuote: Joustolaina Lainan nimelliskorko: Lainan korko on alkaen 9,99 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Lainaa voi hakea ilman takausta tai muita vakuuksia. Maksaako lainatarjouksen pyytäminen: Ei maksa.  Kuinka nopeasti saan rahat tilille: Rahojen siirto tapahtuu välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Muuta: Kaikkien pankkien asiakkaat voivat kilpailuttaa lainan myös Collector Bank pankissa. Esimerkki lainasta: 4000 euron lainalla, jonka lyhennysaika on 4 vuotta, luoton avausmaksu 60 €, laskutusmaksu 3 €/erä ja korko 13 %, todellinen vuosikorko on 16,54 %. Joustolainaa Collector Bankista luotettavasti ja nopeasti. 

Suosittelemme!

Ikäraja: 23 vuotta. Lainasummat: 1000 - 60.000 euroa. Maksuaika: 1 - 15 vuotta. Lainatuote: Pikavippi / Yhdistelylaina / Kulutusluotto / Pankkilaina. Lainan nimelliskorko: Alkaen 7,58 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai takausta. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätöksen saa välittömästi ja rahat tilille nopeasti. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: BraBankin avulla yhdistät myös olemassa olevat lainasi yhteen selkeämpään kokonaisuuteen. Esimerkki lainasta: Lainaa 15.000 euroa, Maksuaika 10 vuotta, Kuukausierä on 186 euroa, Maksat takaisin 22.263 euroa. Lainan todellinen vuosikorko on 8,78 %. Kun kilpailutat Brabank pankin kauttamme, saat lainatarjoukset myös 30+ muulta pankilta ja luotonantajalta

Ikäraja: 26 vuotta. Lainasummat: 500 - 30.000 euroa. Maksuaika: 1 - 12 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto / Yhdistelylaina Lainan nimelliskorko: Alkaen 4,19 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Takaajaa tai vakuutta lainalle ei vaadita. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätöksen saa saman päivän aikana. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: Hakija saa aina henkilökohtaiset lainatarjoukset. Esimerkki lainasta: Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 13,69 % olettaen, että lainakorko on 12,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 10 vuotta. Kilpailuta MyLender laina sekä 30+ lainantarjoajaa.

Ikäraja: 20 vuotta. Lainasummat: 500 - 5000 euroa. Maksuaika: 2 - 10 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: max. 19,9 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Ei vaadita. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Saman päivän aikana lainan hakemisesta. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: Selkeä lainahinnasto. Esimerkki lainasta: Kuukausierä: 30 € (pääoma + korko + tilinhoitomaksu 2,90 €). Nimelliskorko: 19,95 %. Todellinen vuosikorko 28,11 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 353 €. Laina-aika: 5 v. Ei muita kuluja. Jätä hakemus palveluumme, niin saat lainatarjouksen Credigolta ja 30+ muulta pankilta ja luotonantajalta.

Ikäraja: 22 vuotta. Lainasummat: 2500 - 10.000 euroa. Maksuaika: 2 - 8 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: Lainan korko on alkaen 4,19 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia ei vaadita. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätös annetaan heti kun lainatarjouspyyntö on lähetetty. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: Reilu takaisinmaksuaika takaa pienen kuukausierän. Esimerkki lainasta: KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 20,70% kun nimelliskorko on 16,28%, nostopalkkio 0 euroa ja tilinhoitomaksu 6,99 euroa/kk. Lainan kokonaiskulut 2172 € Me kilpailutamme TF Bankin ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa puolestasi.

Ikäraja: 20 vuotta. Lainasummat: 2000 - 60.000 euroa. Maksuaika: 1 - 15 vuotta. Lainatuote: Pikavippi / Joustoluotto / Kulutusluotto / Pankkilaina. Lainan nimelliskorko: max. 19,9 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Laina on vakuudeton. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätöksen saa välittömästi. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: 100 % suomalainen palvelu. Esimerkki lainasta: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %. Hakemuksen täyttäminen on asiakkaalle aina maksutonta.

Ikäraja: 20 vuotta. Lainasummat: 4000 - 10.000 euroa. Maksuaika: 3 - 7 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto. Lainan nimelliskorko: Lainan korko on max. 19,9 %. Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia: Lainaa saa nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia. Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan: Lainapäätös annetaan heti kun lainatarjouspyyntö on lähetetty. Kuinka monta pankkia hakemus tavoittaa: Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Muuta: Risicum on yksi tunnetuimmista lainapalveluista netissä. Esimerkki lainasta: Laina-aika: 48kk. KK-erä: 224.73 €/kk. Maksettavaa yhteensä: 10787 €. Laina: Vuotuinen nimelliskorko 19,90% tilinhoitomaksu 11€/kk Todellinen vuosikorko: 24,00% – 28,33%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5740,22 €. Täytä lainahakemus palvelussamme, niin saat lainatarjouksen Risicumilta ja 30+ muulta pankilta ja luotonantajalta.

Ikäraja on 23 vuotta Luottokortin ostoraja jopa 10 000 euroa Korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää Luottoa varten ei tarvitse hankkia takausta Maksuton hakemus avoinna 24/7 Jokainen ostot kerryttää bonuksia Kortissa ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Tod. vuosikorko 23,63%, 1 000 €/12kk. Yht: 1 198 €

Hae yrityslainaa 500 - 8.000.000 euroa. Saat maksuaikaa jopa 10 vuotta. VertaaYrityslainat.fi on puolueeton yrityslainojen vertailupalvelu. Palvelun avulla löydät netin suosituimmat yrityslainat. Palvelun käyttäminen on ilmaista, eikä se edellytä rekisteröitymistä. Voit pyytää maksuttomat lainatarjoukset ilman sitoutumista. Lainatarjousten pyytäminen ei vie kuin pari minuuttia. Yrityslainan saat tilille jopa saman päivän aikana. VertaaYrityslainat.fi on Suomen suosituin yrityslainojen vertailupaikka.

Pankit ja muut lainapalvelut

Tältä sivulta löydät kymmenien pankkien ja muiden lainapalveluiden esittelyt.

Voit tutustua eri lainapalveluihin ja pyytää ilmaiset lainatarjoukset juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Jos haluat tehdä lainan hakemisesta helppoa, nopeaa ja vaivatonta, suosittelemme että haet lainaa netistä maksuttoman kilpailutuspalvelumme kautta.

 

*Saamamme välityspalkkio vaikuttaa listauksen järjestykseen

Lista ei sisällä kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Olemme yhteistyössä listassa olevien lainantarjoajien kanssa. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Kaikki lainojen tiedot tulevat lainapalveluiden verkkosivuilta ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa netistä 100 - 60.000 euroa
Logo